logo

Book in production

The route and book have a final name now: Balkan coast cycle route. Some more fieldwork in November last year – adding some route options – made it to a worthy product of Benjaminse Publishing: beautiful and bike friendly, avoiding the Jadranska Magistrale most of the time. It is planned to be available from June 2019. Below you find clickable images, taken from a promotional folder.

De fietsroute heeft nu een definitive naam: Balkan kust route. Meer veldwerk afgelopen november hebben de route nog meer de hoge standaard van Onbegrensd Fietsen gegeven: mooi en fietsvriendelijk, de drukke kustweg vermijdend. Geplande verschijningsdatum van het boekje is juni 2019. Op onderstaande foto’s uit een promotie folder kun je klikken om een PDF te openen.

click image to open PDF file

 • Share

4 Responses

 1. Hallo Erik,

  Alle info is (nog) wat warrig. Wat mij niet duidelijk is; zijn nu alle kaarten in de eerste druk opgenomen, tot aan Corfu, omdat je aangeeft, dat er nog wat als PDF worden aangeboden, als ze klaar zijn. En is de gids verder kompleet?

  • Ja, dat zie ik nou ook. Ik heb de tekst op de webpagina die over het boekje gaat aangepast. Deze eerste druk is wat kaarten betreft incompleet. PDF’s van Montenegro zijn te downloaden via deze pagina. Albanië komt later. Alle tracks zijn er wel.

 2. Hallo Eric,
  De beschrijving van de route hebben me enthousiast gemaakt en ik heb gepland om in juni de route vanuit Corfu te rijden. Kun je me wat vertellen over het gebruik van credit cards, geldautomaten, aanbevolen hoeveelheid cash van welke munteenheden die ik in ieder geval moet meenemen? Hoe staat het vervolgens met vrij campers?
  Vriendelijke groet,
  Coenraad

  • Hallo Coenraad,

   In het boekje geef ik antwoord op al die vragen, behalve over vrij kamperen (ik neem aan dat je daarop doelt). Dat is aan de fietser om dat wel of niet te doen. In het boekje vind je wel duidelijk de twee gebieden aangegeven waar landmijnen kunnen zijn.

   Groetjes!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *